BOLU / MERKEZ - 100. Yıl Ortaokulu

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

SATRANÇ MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ İL BİRİNCİSİ

OKUL SPORLARI SATRANÇ MUSABAKALARI

ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

OKUYAN OKULLAR PROJESİ

BANA HİKAYENİ ANLAT!

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINIFLARIN DERS PROGRAMI

May

Sosyal kültürel aktiviteler kapsamında okulumuz 7.sınıf öğrencilerine pamukkale,Kuşadası ve Şirince gezisi düzenlendi.

May

5.SINIFLARIMIZLA İZMİT GEZİSİ DÜZENLEDİK. 5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL KÜLTÜREL FARKINDALIKLARINI ARTTIRMAK İÇİN MAŞUKİYE,DARICA HAYVANAT BAHÇESİ,TCG GAYRET GEMİ MÜZE VE ORMANYA'YI KAPSAYAN GEZİ DÜZENLEDİK.

May

OKULUMUZ 6.SINIF ÖĞRENCİLERİ 6.SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ VE İDARECİLERİMİZ İLE ESKİŞEHİR'in TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ GEZDİLER

May

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Erasmus plus projesi kapsamında okulumuzdan 4 öğrenci Ecdad diyarımız Makedonya, Yunanistan,Arnavutluk,Kosova ve Bulgaristan'ı da kapsayan öğrenci hareketliliği programını tamamlayarak Türkiye'ye döndüler. Öğrencilerimiz için çok önemli bir tecrübe olan bu projeye emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.