BOLU / MERKEZ - 100. Yıl Ortaokulu

May

5-6-7.sınıflarımızın 27 Mayıs-3 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak olan 2. Dönem 2. Ortak sınav takvimi açıklanmıştır.

27 Mayıs-3 Haziran 2024 tarihlerinde 5-6-7.sınıflarımızın sınav takviminde belirtilen derslerin sınavlarına muhakkak girmeleri,geçerli bir mazereti olup bu tarihlerde sınava giremeyen öğrencilerimizin olması durumunda ise telafi sınavı için hem ilgili ders öğretmenini hem de müdürlüğümüzü bilgilendirmeleri gerekmektedir.

May

8.sınıflarımızın 20 Mayıs-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak olan 2. Dönem 2. Ortak sınav takvimi açıklanmıştır.

20-24 Mayıs 2024 tarihlerinde 8.sınıflarımızın sınav takviminde belirtilen derslerin sınavlarına muhakkak girmeleri,geçerli bir mazereti olup bu tarihlerde sınava giremeyen öğrencilerimizin olması durumunda ise telafi sınavı için hem ilgili ders öğretmenini hem de müdürlüğümüzü bilgilendirmeleri gerekmektedir.

SATRANÇ MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ İL BİRİNCİSİ

OKUL SPORLARI SATRANÇ MUSABAKALARI

ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

OKUYAN OKULLAR PROJESİ

BANA HİKAYENİ ANLAT!

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINIFLARIN DERS PROGRAMI

May

Sosyal kültürel aktiviteler kapsamında okulumuz 7.sınıf öğrencilerine pamukkale,Kuşadası ve Şirince gezisi düzenlendi.

May

5.SINIFLARIMIZLA İZMİT GEZİSİ DÜZENLEDİK. 5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL KÜLTÜREL FARKINDALIKLARINI ARTTIRMAK İÇİN MAŞUKİYE,DARICA HAYVANAT BAHÇESİ,TCG GAYRET GEMİ MÜZE VE ORMANYA'YI KAPSAYAN GEZİ DÜZENLEDİK.